Kesälomaa on nyt viikko takana ja tänään on eka sadepäivä pitkiin aikoihin. Meilläpäin ei olekaan satanut ainakaan pariin kuukauteen, joten puutarhani kyllä pitää tästä kelistä vaikka minä en siitä niin välittäisikään. Neulottukin on, mutta se on niin tuhottoman hidasta hommaa ja tuntuu, että olen aloittanut sarjassamme ikuisuusprojektin, joka ei koskaan valmistu... Työn alla siis Norah Gaughanin Snapping Turtle Skirt.

Tänään sai Secret pal 12 parini tiedot. Olen todella innoissani. On mukavaa lähteä shoppailemaan lahjuksia parilleni, joita hän ei ainakaan ihan helposti omasta kotimaastaan saa.

 

I´m on my Summer holiday now and today it´s first rainy day in months. I´m not a great fan of the rain but my garden likes it so I guess it´s a good thing. I´ve been knitting also but it´s going very slowly. I believe I´ve chosen a pattern that is never going to finish... I´m knitting Norah Gaughan´s Snapping turtle skirt.

Today I got my SP 12 pals information and I´m very excited! It´s so nice to search something nice for my spoilee that she/he won´t nessesserily get so easily in her/his country.

1628563.jpg

Tällainen poika muutti meille pari viikkoa sitten. Nimi on Ossi ja rotu Suomen ajokoira. On muuten aikas riiviö ja täystuho, mutta kyllä kai siitä selvitään ajan kanssa (tai ainakin toivon niin...)

This is our new puppy called "Ossi" . He is very active and is very keen on distroying everything around him..